Hoppa till sidans innehåll

Personal


Vi som arbetar på Roo Gård Ridskola är...

Lena Andersson, Ridskolechef
Har varit med sen starten av ridskolan –96. Är 50+ och har sysslat med hästar och ridskola i drygt 15 år på heltid. Har en fritidsledarutbildning i bakgrunden och har arbetat som fritidsledare, fritidsgårdsföreståndre och fältassistent lika länge som med hästarna. Har gått distansutbildningen i Hästkunskap på Strömsholm. Har det övergripande ansvaret samt lektioner på söndagar. Lena är även B-domare i hoppning samt stildomare.


Instruktörer
 
Cajsa Fornander, Ridlärare
Är 30+ år, uppvuxen i Närke men bor sedan 2009 i Vallentuna med sin man Robin och döttrarna Ebba och Alva. Är utbildad gymnasielärare, C-tränare i dressyr samt diplomerad ridlärare (level 3), utbildad på Strömsholm (Ridinstruktörskurs samt Högre Rid) 2007-2009. Har tävlat svår dressyr och hoppning upp till 1.20, men har just nu ingen egen häst. Cajsa har lektioner på tisdagar, hoppträningen på torsdagar samt privatlektioner och jobbar även med att rida och utbilda våra hästar. Cajsa är lagledare för våra lag på olika nivåer och coachar våra elever när de åker ut och tävlar.

Katarina Jakobsson, Ridinstruktör
Katta, 40+ och mamma till två ridande tjejer. Jobbar idag heltid med annat än hästar, förutom att hon har 5-6 lektioner i veckan. Har genomgått VULK, svenska ridsports-förbundets barnledarutbildning samt pedagogik och ledarskap på Strömsholm -08. Har också gått tre terminer på Barn och Fritidsprogrammet. Har sysslat med hästar på fritiden i hela sitt liv och idag finns en c-ponny samt två hästar i familjen.

Johanna Landberg, Ridinstruktör
Är 40+ och bor i Norrtälje tillsammans med sin man Arne, tre barn, fyra hundar, kanin, marsvin, ödlor, groda och fiskar. Jobbar heltid som grundskolelärare på mellanstadiet och är utbildad ridinstruktör (level II) på Strömsholm 1991-1993. Har tidigare jobbat heltid med hästar och jobbat deltid som ridinstruktör på Vallentuna ridskola på 90-talet. Har jobbat med andra yrken under 13 år och ridit sporadiskt fram till hösten 2012 då tjejerna börja rida och fick sin mamma att återuppta hästintresset igen.

 

Uppdaterad: 10 AUG 2018 11:17 Skribent: Agneta Sjögren
Epost: Adressen Gömd