Hoppa till sidans innehåll

Så här bokar du


Så här bokar du ridläger på Roo Gård:

Vi ber er som varit hos oss tidigare observera att vi har nya rutiner för betalning, se nedan.

  1. Läs igenom den information som finns på hemsidan för att se att ryttaren uppfyller förkunskapskraven och att vårt upplägg passar er.
  2. Gå in på ridlager.se och sök på Roo Gård. Här kan du se vilka veckor och i vilka åldersgrupper det finns lediga platser kvar. (Maila till This is a mailto link eller ring 08-543 533 78 om du har frågor.)
  3. Markera vilket läger du vill boka, fyll i anmälningsblanketten längst ner på sidan och skicka iväg elektroniskt. Det är viktigt att det finns en mailadress och ett mobilnummer som vi kan nå dig på om något är oklart.
  4. Inom någon vecka efter bokningen skickar vi ut en bekräftelse på att din anmälan kommit in och bifogar fakturor på anmälningsavgiften samt slutbetalningen. Inget ytterligare utskick görs, förutsatt att betalningarna inkommer i tid.
  5. Om betalningen av någon av fakturorna inte inkommer i tid skickar vi ut en påminnelse med påminnelseavgift om 100 kr. Vi skickar endast en påminnelse, och om även denna faktura är obetald på förfallodatumet tas anmälan bort och ni förlorar er plats på lägret.
  6. På vår hemsida finns ett formulär som vi gärna ser att deltagaren fyller i och skickar in ungefär en månad innan lägerstarten. På hemsidan finns också utrustningslista och annat som kan vara bra att veta.
  7. Skulle du behöva avboka platsen finns SRR:s avbokningsregler längst ner på anmälningssidan.

Välkommen med din anmälan!

Uppdaterad: 29 AUG 2018 15:19 Skribent: Agneta Sjögren
Epost: Adressen Gömd