Hoppa till sidans innehåll

Lediga stallplatser i Kullestallet

06 APR 2020 22:46
Vi har lediga platser i Kullestallet!
  • Skapad: 06 APR 2020 22:46

Kullestallet är privatstallet som ingår i Roo gårds verksamhet och ligger 20 minuter från Åkersberga och 20 minuter från Norrtälje. Buss stannar nära stallet.

Vill du komma till ett familjärt stall med full tillgång till ridskolans anläggning och kompetens?
Kullestallet har rymliga boxar, stora förvaringsytor, låst sadelkammare, hörum, foderkammare, fikarum med låsbara förvaringsskåp, spolspilta, uppställningsplatser och torkrum med värmefläkt. Det finns hagar i olika storlekar och samtliga har sommarvatten. Fodret är närodlat på gårdens egna kringliggande åkrar.
Fem minuters promenad från Kullestallet ligger ridskolans anläggning med tvättstuga, ridhus, belysta utevolter, terränghinder, hinderpark och fina ridvägar. Där kan du välja att vara med i lektionsverksamhet eller anlita välmeriterade tränare för privatlektioner. Kulleryttarna har fri tillgång till ridhuset utanför lektionstid och det går även att boka enskilt. Ridklubben anordnar regelbundet tävlingar på klubb- och lokalnivå. I Kullestallet tävlar och tränar vi i varierad omfattning från hobbynivå till elitsatsning och med skogen runt omkring är det även en fin plats för både skogsmullen och fältryttaren.
Hästarna har lång utevistelse med utsläpp vid cirka 7 och insläpp cirka 19:30. Stallpassen sköts av personal från Roo gård i kombination med kollektivskötsel av oss som har häst i stallet.
I stallhyran ingår morgonfordring och utsläpp med täckesbyte samt lunchfordring vardagar, 1,5 ströbal per vecka, 2-3 kg kraftgrund och 12-15 kg hösilage per dag samt saltsten.
Stallhyra:
Ponny: 3 300 kr/månad
Häst: 3 500 kr/månad
Vid intresse varmt välkommen att kontakta Eva på This is a mailto link eller Malin på telefon 073-960 65 51 eller Johanna tel. 070-046 16 51
Skribent: Cajsa Fornander
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Roo Gård Ryttarklubb - Ridsport
Roo Gård
18493 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0854353378
E-post: This is a mailto link

Se all info