Hoppa till sidans innehåll

Ponnycupen hoppning

15 SEP 2020 15:09
Är du intresserad av att vara med i vårt Ponnycupslag säsongen 2020/2021?
  • Skapad: 15 SEP 2020 15:09

Ponnycupen hoppning 2020/2021

Vad är Ponnycupen?

Ponnycupen är en utbytestävling mellan olika ridskolor i vårt distrikt, där man besöker varandra, tävlar på ridskolans ponnyer och sedan fikar tillsammans. Ponnycupen är en tävling med fokus på utbildning och att ha kul tillsammans.

Som vanligt kommer vi att ha ett lag med i Ponnycupen i hoppning, och vi vill nu veta vilka ryttare som vill vara med i vårt lag. Vi kommer att ha 6-8 matcher under helgerna i okt-feb, och efter det går gruppsegraren till semifinal och ev final.

Vem får vara med?

Ponnycupen är främst öppen för dig som är högst 15 år (2020), hopptränar på torsdagar och som tidigare tävlat på våra klubbtävlingar, lägst 70 cm. Du ska vara bekväm med att hoppa okända ponnyer på en hinderhöjd av 70 cm och våra instruktörer ska bedöma att du är redo för detta. Är man på en något lägre nivå går det ändå att anmäla intresse. Om vi bedömer att du är redo kan du få vara med men rida färre matcher, främst på hemmaplan.

Vid hemmamatcherna ska alla ha med sig en funktionär, baka till fikat och turas om att fixa mackor till deltagare och publik. Kostnaden för cupen är 260 kr/match, och faktureras i början av cupen då schemat över vilka ryttare som ska rida vilka matcher är klart.

Är du intresserad?

Anmäl intresse (eller hör av dig med frågor) till stallet@roogard.nu. Vi kommer att ha ett upptaktsmöte för alla intresserade med föräldrar inom kort då vi går igenom regler, datum mm.

MVH Ridskolan

Skribent: Cajsa Fornander
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Roo Gård Ryttarklubb - Ridsport
Roo Gård
18493 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0854353378
E-post: This is a mailto link

Se all info