Hoppa till sidans innehåll

Blivande tävlingsryttare?

06 SEP 2017 09:37
Vill du tävla men har ingen egen häst? Då är vi ridskolan för dig!
  • Uppdaterad: 11 AUG 2018 10:58

Vill du få möjlighet att tävla men har ingen egen häst? Hos oss på Roo Gård erbjuder vi möjlighet att träna och tävla på ridskolans hästar, med stöd från medföljande instruktör och som del av ett härligt gäng tävlingsryttare och supportrar!
Vi har platser lediga i allroundgrupper såväl som i våra hoppgrupper, och välkomnar ryttare på både ponny och häst. För dem som inte kommit lika långt i sin ridning anordnar vi ett stort antal klubbtävlingar på lägre nivå i både hoppning och dressyr, samt en mängd kurser och andra roliga aktiviteter! Vi ordnar flera kurser som är öppna även för elever utifrån, så är du nyfiken på oss kan du börja med att anmäla till en helgkurs.
 
På vår Facebooksida hittar du massor av bilder och inlägg på våra elever och hästar  från de tävlingar vi deltar i och de aktiviteter vi anordnar. Följ oss så missar du inget!
Välkommen att kontakta oss på This is a mailto link om du har frågor eller är intresserad av att börja rida hos oss! Vi ordnar flera kurser som är öppna även för elever utifrån, så är du nyfiken på oss kan du börja med att anmäla till en helgkurs.
Skribent: Cajsa Fornander
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Roo Gård Ryttarklubb - Ridsport
Roo Gård
18493 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0854353378
E-post: This is a mailto link

Se all info