Hoppa till sidans innehåll

Information till dig som bokat ridläger hos oss

25 MAR 2020 19:17
Här hittar du information med anledning av Coronaviruset - uppdaterad 13 maj.
  • Uppdaterad: 25 MAR 2020 19:17

Med anledning av Covid-19 - uppdaterad information:  

Vår förhoppning är fortfarande att kunna genomföra våra ridläger som planerat. Vi följer naturligtvis FHM:s rekommendationer och de restriktioner som finns. Vi ser just nu över våra rutiner för att identifiera vilka förändringar vi behöver göra för att minimera risken för smittspridning. Eftersom det kan komma nya riktlinjer innan lägren startar så kan vi inte ge några definitiva svar på vilka justeringar vi kommer att göra riktigt ännu.

Vi planerar att skicka ut information till alla anmälda i slutet av maj där vi meddelar vilka åtgärder vi vidtagit och vad alla deltagare behöver tänka på. Vi kommer exempelvis inte att ha någon samling/avslutning med föräldrar om nuvarande restriktioner fortsätter att gälla och vi kommer att dela upp så att inte alla elever ska lämnas och hämtas samma tid. Vi kommer också kräva att alla deltagare intygar att ingen i familjen varit sjuka veckan innan lägerstart.

Vi kommer att göra allt vi kan för att kunna ta emot alla förväntansfulla elever på ridläger. Om det är någon som känner oro inför att deltaga i ett läger med övernattning går det bra att hämta och lämna barnen så att de kan sova hemma och ändå vara med på lägret. 

Har ni frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta oss på This is a mailto link. För avbokningar gäller i nuläget SRR:s avbokningsregler. Skulle vi bli tvungna att ställa in lägret kommer vi att återbetala alla avgifter.

Skribent: Cajsa Fornander
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Roo Gård Ryttarklubb - Ridsport
Roo Gård
18493 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0854353378
E-post: This is a mailto link

Se all info