Hoppa till sidans innehåll

Ny i stallet


När du börjar rida är en godkänd hjälm och lämpliga skor det viktigaste. Hjälm finns att låna på ridskolan och bra skor är stövlar eller kängor som sitter stadigt och har en ordentlig klack. Att använda säkerhetsväst är också bra, och hos oss är det obligatoriskt med väst vid hoppning för alla juniorer. Det finns västar att låna på ridskolan.

Ebba Dagis

Hästar är underbara djur som är till stor glädje för många. Rätt hantering är mycket viktig både för dig som ryttare och för hästen. Att från början lära sig rätt gör samvaron både tryggare och roligare. Ju mer tid man spenderar med hästar och ju mer man försöker lära sig, desto säkrare och roligare blir det att umgås med hästarna! Därför rekommenderar vi att man är med på alla teorilektioner och deltar i de avsuttna aktiviteter som ridskolan ordnar.

Melissa Heldine

Hos oss kan du alltid fråga om du undrar över något! Det är alltid bättre att fråga om man är osäker än att man gör fel, för din egen och för hästens skull. Kom också ihåg att alltid hjälpa dem som är mindre erfarna än du!

Här finns informationsmaterial som bland annat getts ut av Konsumentverket:

Uppdaterad: 10 AUG 2018 11:17
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Roo Gård Ryttarklubb - Ridsport
Roo Gård
18493 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0854353378
E-post: This is a mailto link

Se all info