Hoppa till sidans innehåll

Personal


Vi som arbetar på Roo Gård Ridskola är...

Lena Andersson, Ridskolechef

Har varit med starten av ridskolan –96. Lena har sysslat med hästar och ridskola i drygt 20 år på heltid. Har en fritidsledarutbildning i bakgrunden och har arbetat som fritidsledare, fritidsgårdsföreståndre och fältassistent lika länge som med hästarna. Har gått distansutbildningen i Hästkunskap på Strömsholm. Har det övergripande ansvaret samt lektioner på söndagar. Lena är även B-domare i hoppning samt stildomare.


Instruktörer
 
Cajsa Fornander

Är uppvuxen i Närke men bor sedan 2009 i Vallentuna med sin man Robin och döttrarna Ebba och Alva. Är utbildad gymnasielärare, C-tränare i dressyr samt svensk ridlärare level 3, utbildad på Strömsholm (Ridinstruktörskurs samt Högre Rid) 2007-2009. Har tävlat svår dressyr och hoppning upp till 1.20 och äger hästen Amiata CML, född -14. Cajsa har lektioner på tisdagar, hoppträningen på torsdagar samt privatlektioner och jobbar även med att rida och utbilda våra hästar. Cajsa är lagledare för våra lag på olika nivåer och coachar våra elever när de åker ut och tävlar. När hon inte är i stallet är hon ofta i köket och gör chokladpraliner!

Katarina Jakobsson

Katta är mamma till två ridande tjejer. Jobbar idag heltid med annat än hästar, förutom att hon har 5-6 lektioner i veckan. Har genomgått VULK, svenska ridsports-förbundets barnledarutbildning samt pedagogik och ledarskap på Strömsholm -08. Har också gått tre terminer på Barn och Fritidsprogrammet. Har sysslat med hästar på fritiden i hela sitt liv och idag finns en c-ponny samt två hästar i familjen.

Johanna Landberg 

Bor i Norrtälje tillsammans med sin man Arne, tre barn, två hundar, kanin, ödlor, groda och fiskar. Jobbar heltid som grundskolelärare på mellanstadiet och är utbildad svensk ridlärare level 2 på Strömsholm 1991-1993. Har tidigare tävlat MSV dressyr och LA hoppning. Har två döttrar, Amanda och Matilda, som tränar och tävlar familjens fyra ponnyer Sladden, Rolex, Lycka och Alania i hoppning, dressyr och fälttävlan.

 

Uppdaterad: 10 AUG 2018 11:17 Skribent: Agneta Sjögren
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Roo Gård Ryttarklubb - Ridsport
Roo Gård
18493 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0854353378
E-post: This is a mailto link

Se all info