Hoppa till sidans innehåll

Personal


Vi som arbetar på Roo Gård Ridskola är...

Lena Andersson, Ridskolechef och instruktör

Har varit med starten av ridskolan –96. Lena har sysslat med hästar och ridskola i drygt 20 år på heltid. Har en fritidsledarutbildning i bakgrunden och har arbetat som fritidsledare, fritidsgårdsföreståndre och fältassistent lika länge som med hästarna. Har gått distansutbildningen i Hästkunskap på Strömsholm. Har det övergripande ansvaret samt lektioner på söndagar. Lena är även B-domare i hoppning samt stildomare.

Instruktörer

 

Katarina Jakobsson

Katta är mamma till två ridande tjejer. Jobbar idag heltid med annat än hästar, förutom att hon har 5-6 lektioner i veckan. Har genomgått VULK, svenska ridsports-förbundets barnledarutbildning samt pedagogik och ledarskap på Strömsholm -08. Har också gått tre terminer på Barn och Fritidsprogrammet. Har sysslat med hästar på fritiden i hela sitt liv och idag finns en c-ponny samt två hästar i familjen.

Johanna Landberg 

Bor i Norrtälje tillsammans med sin man Arne, tre barn, två hundar, kanin, ödlor, groda och fiskar. Jobbar heltid som grundskolelärare på mellanstadiet och är utbildad svensk ridlärare level 2 på Strömsholm 1991-1993. Har tidigare tävlat MSV dressyr och LA hoppning. Har två döttrar, Amanda och Matilda, som tränar och tävlar familjens tre ponnyer Sladden, Lycka och Alania i hoppning, dressyr och fälttävlan.

Runa Matsson

Runa bor i Uppsala med sin hund Terra. Hon har utbildat sig till ridledare och är diplomerad unghästutbildare efter att studerat på Flyinge kungsgård. Hon har därefter jobbat med att utbilda och träna hingstar på PS Flyinge och partners. För att sedan gå vidare till att arbeta som beridare på hoppstall Tyskland. Runa jobbar som instruktör och utbildar ridskolans hästar. Runa är lagledare för vårt Ponnycupslag. Hon har en egen häst som heter Signe som hon tävlar inom hoppning och fälttävlan.

Uppdaterad: 10 AUG 2018 11:17
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Roo Gård Ryttarklubb - Ridsport
Roo Gård
18493 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0854353378
E-post: This is a mailto link

Se all info