Hoppa till sidans innehåll

Bra att veta för våra elever


Bra att veta för dig som rider hos oss: 

HT 2020

Kom i tid till lektionen så du hinner göra i ordning din häst innan. Minst 20 minuter. Våra hästar går för det mesta bara en lektion o vill bli lite ompysslade efter också.

Det är din instruktör som delar ut hästarna, med mål att det ska bli så bra som möjligt för gruppen. Har du frågor o önskemål prata med instruktören.

Grupperna på nivå 1-2 behöver ofta lite mer tid o träning i stallet varvid tiden i ridhuset ofta blir ca 45 min.

Vi flyttar inte elev till annan grupp under terminen om inte det finns synnerliga skäl. Vi tycker att det är viktigt att hålla ihop grupperna  även om kunskapen kan variera lite. Våra instruktörer är duktiga att se och ge alla den träning dom behöver. En nivå kan ta väldigt olika lång tid, 1-3 år, beroende på,  framför allt hur gammal man är när man börjar.

Vi har Vi i Stallet-aktiviteter 1 ggr/månaden med häst o stallteori, bus o skratt med stallkompisarna. Håll koll på anslagstavlan för anmälan. Alla medlemmar välkomna, ingen kostnad.

Ponnylektion

Avbokning av ridtid ska ske senast kl. 9.00 samma dag för att du ska få möjlighet att rida igen. Avbokning sker bäst på SMS , 070 248 82 47. Vi är dock glada om du meddelar förhinder även senare, så vi kan planera hästarnas arbete bättre.

Igenridning sker i mån av plats och i likvärdig eller grupp på lägre nivå. Max tre igenridningar/termin. Kan inte flyttas till nästa termin. Efter godkännande av instruktören kan du låta annan elev ta din plats.

Uppsägning av ridtid ska ske skriftligt på mail,  This is a mailto link  Det är 4 veckors uppsägning, resterande terminsavgift återbetalas.

Välkomna till oss på Roo Gård önskar alla instruktörer

Cajsa, Katta, Johanna, Lena, Runa

Uppdaterad: 10 AUG 2018 11:17 Skribent: Cajsa Fornander
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Roo Gård Ryttarklubb - Ridsport
Roo Gård
18493 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0854353378
E-post: This is a mailto link

Se all info